Gebruiksaanwijzing

Wat is AndroViril Forte?
AndroViril is een potentiemiddel dat speciaal ontwikkeld is om de kwaliteit van de erectie te ondersteunen. De kwaliteit van de erectie wordt o.a. bepaald door de duur van de erectie, de dikte van de penis en de stijfheid van de penis, het genotsgevoel bij de ejaculatie.

Hoe moet de AndroViril worden gebruikt?
Voor het stimuleren van de erectie wordt geadviseerd: 2 capsules met  water in te nemen, ongeveer 1 uur voor de seksuele activiteit.

Hoeveel capsules zitten er in één verpakking AndroViril?
Eén verpakking AndroViril bevat 30 capsules.

Heeft AndroViril Bijwerkingen?
Van AndroViril zijn geen bijwerkingen bekend. AndroViril  bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, toch wordt geadviseerd om AndroViril niet te gebruiken bij ernstig verhoogde bloeddruk, hart- en vaatziekten en bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Bij twijfel uw arts raadplegen.

Samenstelling per capsule:
L-Arginine AKG, T.Terrestris extract 40% saponins, Lepidium meyenii Walp extract ( Maca ), Ptychopetalum olacoides extract (Muira Puama ), Smilax officinalis extract (Sarsaparilla), Turnera diffusa extract ( Damiana ), Vitis vinifera extract OPC (Druivenpit), Withania somnifera  extract ( Ashwagandha Ashwagandha), Niacine (Vitamine B3), Zink, Pyridoxine (Vitamin B6), Hulpstof: Maltodextrine.

Wijze van bewaren:
Koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaar in de aluminium verpakking ter bescherming tegen vocht.
Opmerking: Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Uitsluitend geschikt voor volwassen mannen (>18 jaar).Buiten bereik van kinderen houden.
Heeft u advies nodig?  Stuur ons een email welke wij zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden.