Maca extract

Maca is een plant die officieel Lepidium meyenii heet en is een knolgewas uit Peru waarvan de wortel lijkt op de radijs. De plant groeit in het Andes hooggebergte en wordt ook wel de 'Peruaanse Ginseng' genoemd. Maca heeft een positieve invloed op de energie en de seksuele activiteit en ondersteunt de algehele gezondheid, Maca ondersteunt het libido van mannen. 
 

T.Terrestris extract

T.Terrestris heeft een positieve invloed op de vorming van de erectie. Het kruid wordt in India sinds mensenheugenis gebruikt ter ondersteuning van de erectie en helpt prestaties te verbeteren.

Muira Puama
Muira puama is een natuurlijk extract dat de potentie stimuleert en een erectiestoornis op een natuurlijke wijze met succes kan verhelpen. Muira puama kan problemen rond seksuele lustgevoelens en verminderde potentie oplossen. Enige tijd na het innemen voelen de meeste mensen tintelingen over de ruggengraat en een sensueel gevoel over het gehele lichaam.

OPC

OPC's  hebben een gunstige invloed op hart en vaten. Het zijn natuurlijke kleurstoffen die voorkomen in bijvoorbeeld druiven, cranberry’s, groene en zwarte thee en pijnboombast. OPC bevordert de bloedsomloop in de penis.OPC is een prachtig middel om zo lang mogelijk het gevoel van ''jong en gezond'' vast te houden.

Damiana

De Azteken geloofden dat Damiana een sterke afrodisiac was, die het sexuele verlangen stimuleert. Damiana heeft een milde kalmerende werking en geeft een gevoel van welzijn.

 

Sarsaparilla

Chinezen noemen het 'khao yen' en geloven sterk in haar mogelijkheden als afrodisiacum en seksueel stimulant. In India, Argentina en Mexico wordt de wortel van Sarsaparilla gezien als een krachtig afrodisiacum. Het preciese mechanisme van Sarsaparilla is nog niet bekend. Ook de Jamaicaanse mannen gebruiken het als libidoproduct. Sarsaparilla ondersteunt en heeft een positieve invloed op een erectie.

Ashwagandha extract

Ashwagandha behoort tot de familie van de solanaceae. “Ganda” is reuk en “azva” betekent paard, meer bepaald een hengst. Ashwagandha poeder ruikt naar paarden. Vrij vertaald geeft ashwagandha de kracht en seksuele energie van een paard. Ayurvedisch bekleedt de plant een zeer prominente rol. De invloed als seksondersteunend middel is onmiskenbaar.

L-Arginine AKG

Het is bekend dat het aminozuur L-Arginine de bloedtoevoer naar en in de penis bevordert. Eén van de belangrijkste technieken waar men naar heeft gezocht is goede combinaties van L-Arginine met andere natuurlijke ingrediënten. Gebleken is dat een combinatie met L-Arginine en OPC goed is voor de intensiteit van de seks.

Niacine (nicotinamide)

Vitamine B3 komt voor in verschillende voedingsmiddelen: vlees en vis, noten, graanproducten, groente en fruit. Daarnaast kan het lichaam vitamine B3 deels maken uit het aminozuur tryptofaan (bouwsteen van eiwitten).Van het gebruik van grote hoeveelheden nicotinamide zijn geen nadelige effecten bekend. Deze vorm wordt over het algemeen gebruikt in supplementen en verrijkte voedingsmiddelen.

Zink 

Zink draagt bij tot der instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Dit mineraal draagt er mede aan bij dat het afweersysteem goed werkt en kan een rol spelen bij de voortplanting. Zink ondersteunt een goede prostaatfunctie.

Vitamine B6 HCL

Deze vitamine speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het is één van de vitamines met de meeste functies. Het is van belang voor het zenuwstelsel, de huid, de vorming van rode bloedlichaampjes, de zenuw- en spier functies en de verwerking van vetten en eiwitten. Vitamine B6 is evenals alle vitamine uit het vitamine B complex wateroplosbaar.