Klanten beoordelingen

Disclaimer.*
- Marcel*
De AndroViril erectiepil is een geweldig product. Is een aanbeveler!

- Ron, Den Haag.*

Ruim een maand geleden heb ik bij een andere internetsite betsteld, tot nu toe heb ik niets ontvangen en kan ik ook geen contact krijgen met dat bedrijf. Ik ben toen verder gaan zoeken en vond androviril Jullie zijn gemakkelijk telefonisch te bereiken en zeer informatief. Mijn bestelling werd direct geleverd. Ben zeer tevreden over het product. Bedankt androviril.

- Joseph.*

hoi ik ben Joseph van België ik ben 45 jaar oud en ik moet zeggen sinds ik androviril gebruik, nu sinds drie weken, voel ik mij weer zelfverzekerd. Ik raad dit product echt iedereen aan en bedankt Henk voor de informatie en uitleg, ga zo door met dit product, groetjes Joseph. -

- Pieter S.*

Hallo, sinds 1 maand gebruik ik nu Androviril, en heb zojuist een nieuwe bestelling gedaan, nu met 2 verpakkingen erectiepillen, want dat is toch weer bijna 17% goedkoper, terwijl ik vind dat 1 verpakking Androviril potentiepillen niet eens echt duur is! Ik ben 52 jaar en mijn erectie was niet meer wat het was. Mijn vrouw heeft me overgehaald om toch eens zo’n natuurlijk middel te gaan gebruiken. Bedankt voor de goede voorlichting per telefoon en het goede produkt dat jullie verkopen.

- Henri.J.*

Ben zeer tevreden met androviril forte libidopillen. Goed middel doet wat het beloofd en correcte en snelle levering.

- E. S. te Munsterbilzen (B)

Heel hartelijk bedankt voor de eerlijke reactie en behandeling van mijn bestellingen.

- Johan te L.*

Dat deze middelen alleen voor ouder mannen zouden zijn is een fabel, ik ben net 38 jaar. Ongeveer 45 minuten nadat ik 2 capsules genomen merkte ik het verschil. Ik neem de capsules ook mee bij een avondje stappen, gebruik ik gewoon ook na een paar glazen bier bedankt jullie.

- Berend-Jan, Oldenzaal*

Ik ben 48 jaar in het verleden heb ik vele kruidenpreparaten gebruikt. Ik zag op internet een advertentie van Androviril erectiepillen en heb toen ook met die mensen gebeld. Zij overtuigden me van hun product en heb een goed advies gekregen, fijn dat je die mensen gewoon kunt bellen en vragen kunt stellen, je kunt horen dat ze er verstand van hebben en ik heb gelijk 2 verpakkingen besteld.

- Piet van H.,*

Na zo’n 35 jaar huwelijk konden mijn vrouw ik wel een oppepper voor ons seksleven gebruiken. Mijn vrouw zag een Google advertentie van het erectiemiddel Androviril en de informatie op de website overtuigde haar en zij kocht 1 verpakking AndroViril. Dat was een goede beslissing. Bedankt, Androviril. 

- Jaques uit Breda,*

Ik heb jullie product ongeveer een week gelegen ontvangen. Eerlijk gezegd had ik mijn bedenkingen en omdat ik wat lichamelijke klachten heb ben ik op jullie advies 1 capsules per dag gaan gebruiken en ongeveer 'n uurtje voor de seks 2 capsules. Ik wil iedereen AndroViril Forte aanraden! Dit is echt een goed product, hartelijk dank mensen van androviril.

- Chris uit Venray*

Hallo, androviril gevonden wat niet zo duur is en net zo goed helpt .Dit is een aanrader! 

- Paul B.*

Ik ben een 50 jarige man en sinds kort gebruik ik Androviril. Niet dat ik een erectiemiddel echt nodig had maar een extra stimulans kon ik wel gebruiken. Bedankt.

- Stijn België*

Mijn waardering is groot een super product, spijtig dat ik daar niet eerder achter gekomen ben

* Disclaimer: Resultaten kunnen per persoon verschillen, effecten zijn afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden
.